Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan strüktürlabilmekle alay malay elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana nedeni arazi yitirilmesine asıl vermemesi ve elan azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı yerine çatı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için muhtevabinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna rabıtalı olarak elan ehven olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık erdemli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yarar yükselmek politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

En makul fiyatı bulmanız derunin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Kanun ve yönetmeliklere göre planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme konulemlerinizi gönül ve emtia kaybınızın Yangın Merdiveni Kapısı ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nüktedan gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan bulaşık etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok yüküm koşullar altında hizmetlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira insan hayat emniyetliği ile doğrudan ait olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat bölümünde ki davranışletmelere sertifikalı yönlü yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page